Celebkebab x Cecilie Rubini

Celebkebab x Cecilie Rubini

Scandic Århus City / Aarhus / 17. okt. 2024 / 19:00

Celebkebab x Cecilie Rubini Live - Real Housewifes of Beverly Hills         

CelebKebab x Cecilie Rubini Live - Real Housewives of Beverly Hills 

Real Housewives fans, unite! I samarbejde med Scandic kan vi nu endelig løfte sløret for vores første live-podcast aften.  CelebKebab og Cecilie Rubini inviterer til en aften i popkulturens tegn, hvor vi dykker ned i vores fælles yndlingsserie: Real Housewives of Beverly Hills. Vi inviterer til en sjov aften, hvor der vil være mulighed for at quizze, sludre og mingle, efterfulgt af en live-optagelse af CelebKebab, hvor vi skal nørde, tale og sladre om vores yndlingsafsnit af Real Housewives of Beverly Hills. Vi vil løbende løfte sløret for aftenens program på vores sociale kanaler, så stay tuned. 

Én ting kan vi dog love - det bliver sjovt!

Vores gæst er Cecilie Rubini, journalist, podcaster og Real Housewives OG, der tidligere har gæstet podcasten med sin ekspertise. Tekst om selve podcasten: 
CelebKebab er en podcast, hvor de to Hollywood aficionados og journalister Sarah og Mie hver uge giver lytterne alt det bedste fra amerikansk pop- og kendiskultur. Vi vender de største popkulturelle nyheder og laver deep dives på kendisser, fænomener og skandaler. Samtidig giver vi vores take på vores yndlings serier, film og biografier. I en verden, hvor vi er tættere forbundet til stjernerne end nogensinde før, er der behov at popkulturen bliver dækket seriøst og grundigt. Vi tager popkultur seriøst, og vi gør det med humor og et glimt i øjet.

I hjertet af Århus kan du nyde et måltid med årstidens bedste råvarer og opleve madlavning med omtanke for verden omkring os. Sæt dig til rette I vores hyggelige restaurant, hvor vi åbner kl 17:00 og det anbefales at der bestilles bord, som kan gøres via linket her:
Restaurant L'øst - Nyd en aften med god mad i Aarhus (restaurantloest.dk)

Arrangør: Scandic Hotels