Ticketingtop

United Tickets

Billetsalgsløsninger

Lad os gøre arbejdet 

United Tickets tilbyder full-service billetløsninger bygget på See Tickets’ systemer, som verden over servicerer tusindvis af kunder inden for musik, attraktioner, teater, comedy, sportevents og festivaler.

Oplevelsen starter længe inden, billetten er solgt

Vi er United Tickets, en dansk billetformidler og en del af Universel Music Group og United Stage. Det giver os et kæmpestort datagrundlag og dermed alle muligheder for at komme helt tæt på dit publikum.

Vi er en fleksibel billetformidler, der også giver plads til dig og dit brand. Med mulighed for white labeling gør vi købsoplevelsen toplækker og skræddersyr løsningen med alt fra konceptudvikling og content creation til tekstforfatning og pressearbejde. Brug os som full-service mediebureau, stå for det hele selv eller land et sted midt imellem. 

Vores platform understøttes i øvrigt af See Tickets, én af verdens største billetformidlere. 

Tickets Tallnwide
Macbook Sommersol

Giv billetkøberne en Skræddersyet købsrejse 

 • Vi bygger en såkaldt ”white label” billetside til jer, dvs. en skræddersyet billetsalgsside, som bliver lavet ud fra jeres look & feel. På denne måde bliver jeres branding bevaret igennem hele købsprocessen
 • I vil opleve, at konverteringsraterne og jeres mersalg stiger, når kunderne bliver i jeres skræddersyede univers
 • Time slot-kalendere, indkøbskurv, tilpasset købsflow og ”trafiklys” som billettilgængelighedsindikatorer vil minimere antallet af klik, der er nødvendigt for at fuldføre købet 

Indblik i Data, salgmønstre og økonomi

Vi tracker hele brugerrejsen, og ud fra eksakte målgrupper promoveres de rigtige billetter til de rigtige fans. Vores ekspertise ligger i intelligente kampagner samt i at sikre tilstedeværelsen på de rigtige platforme hos den enkelte forbruger. Vi er der, hvor billetkøberne i forvejen bevæger sig. 

 • Få adgang til avancerede data- og rapporterings systemer. 
 • Dyk dybt ned i dine kundedata for at optimere jeres marketingstrategi. 
 • Få adgang til salgsdata i realtime for at holde styr på salgsmønstre og tilgængelighed. 
 • Hold jer ajour med økonomi. 
 • Få adgang til avancerede kundedata, som kan integreres med jeres egne BI-løsninger.
Data Widentall
1 (1)

”Vi valgte Musik.dk/United Tickets som billetudbyder, grundet deres store fleksibilitet og mulighed for at bibeholde Musik i Lejets look and feel igennem hele processen.

Musik.dk/United Tickets håndterede professionelt det store pres fra interesserede billetkøbere og kunne systemmæssigt håndtere at vi solgte festivalen ud på få minutter. Vi er generelt rigtig glade for samarbejdet.”

Musik i Lejet / Good Boys Agency

2 (1)

"I 2021 begyndte Fanø Vesterlands samarbejde med Musik.dk/United Tickets, da Musik.dk/United Tickets stod for billetsalget til vores 14 Sommerliv-koncerter på Fanø. Hos Musik.dk/United Tickets oplever vi, at vores gæster bliver behandlet med venlighed, ordentlighed og høj service - ligesom vi ønsker det i Fanø Vesterland. Vi blev så glade for samarbejdet i 2021, at vi i 2022 overgik 100 procent til Musik.dk/United Tickets, der siden også har stået for billetsalget til vores festival Fanø Vesterland, som går udsolgt på meget kort tid" 

 Fanø Vesterland

3 (1)

”Musik.dk/United Tickets er ikke kun en platform, der sælger vores billetter. Som arrangører oplever vi, at Musik.dk/United Tickets tager et stort ejerskab over vores koncerter, fra de oprettes til salg og helt frem til de afregnes. Vi har en god dialog og Musik.dk/United Tickets er en rigtig god sparringspartner. I en branche hvor ting ofte kommer i sidste øjeblik, er det guld værd at vide, at ting kan fixes hurtigt også efter kl. 16, hvis dette er et behov. Det er nemt at få fat i medarbejderne, og der responderes altid hurtigt, når der tages kontakt”.

BrandM

Eksperter i on-site support og adgangskontrol 

Vi har mange års erfaring med on-Site support og kan rådgive jer om den bedste vej til at strømline adgangskontrollen til dit arrangement.

 • Uddannet personale på stedet til at overvåge adgangskontrol ved jeres arrangement 
 • Scopingmøder forud for arrangementet, så vi sikre , at vi forstår jeres krav 
 • Kontaktløs scanning 
 • Realtimerapportering og synkronisering mellem enheder 
 • Tredjeparts-CSV stregkodeimportfunktion 
 • Opsætning af selvbetjeningsløsninger, hvilket reducerer billetkontorets omkostninger 
Onlinetickets Tallnwide

TILMELD
NYHEDSBREV

Modtag nyheder, pre-sale adgang og andre eksklusive tilbud direkte i din indbakke! Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Læs mere om United Tickets privatlivspolitik her