Concertltop

United Tickets

billetformidling i Skandinavien

Vi får dig frem til de største øjeblikke

Vi er United Tickets. Hos os finder du billetter til events i alle størrelser og formater. De spirende talenter og helt store navne, det nye og det etablerede. Siden vi startede i 2017 (dengang hed vi musik.dk), har vi haft et fast partnerskab med See Tickets, en af verdens største billetformidlere, som understøtter vores platform. Vi er, ligesom vores søsterselskab United Stage, en del af Universal Music Group, og du finder os også i Norge og Sverige.

Som arrangør får du skræddersyede løsninger, som passer 100 % til dit behov og brand, og vi hjælper dig med alle skridt, både før, under og efter dit event. 

Hvis du vil vide mere, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os her

Tickets Tallnwide

Vores netværk

Universalweb

Universal Music Group er verdens førende musikvirksomhed og hjemsted for en lang række af de største labels og artister. Ud over at udgive musik ejer Universal også bookingbureau, United Stage

Unitedstageweb

United Stage er Nordens førende bookingbureau for de støreste artister i Danmark, Sverige og Norge. United Stage er et ‘full service’ -bookingbureau, som brænder for at løfte artister fra de helt små spillesteder til landets største scener. Bureauet har afdelinger i både København, Stockholm og Oslo, som tilsammen repræsenterer mere end 300 artister.

TILMELD
NYHEDSBREV

Modtag nyheder, pre-sale adgang og andre eksklusive tilbud direkte i din indbakke! Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Læs mere om United Tickets privatlivspolitik her