STAND UP I HAVEN

STAND UP I HAVEN

Brundby Hotel - Haven / Samsø / 15. jul. 2024 / 19:30

STAND UP I HAVEN 

JAN GINTBERG
MAHAMAD HABANE
VICTOR LANDER

Vi er stolte over at vi igen til sommer kan præsentere Stand-Up og komik fra øverste hylde i vores hyggelige have bag det lille røde hotel.

 

STAND UP I HAVEN - En skøn sommer tradition

Jan Gintberg, Mahamad Habane og Victor Lander udgør i år det stærke hold i haven, som har sagt ja til ’sammen og hver for sig at give deres skæve bud på en god omgang dansk sommerhumør’. Den eneste rigtige måde at starte uge 29 på Samsø. Skynd dig at sikre billetter til en herlig aften i haven. 

 

- Anbefalet aldersgrænse: 15 år

Til dette arrangement rykker vi ud i haven, bag hotellet. Vi har lavet et hyggeligt og farverigt koncertområde med plads til siddende og stående publikum. Haven åbner fra kl. 17.00 med festlig bar med gode drikke, snacks, grill, madboder, spiseområder, pallemøbler, boder m.m. Der kan ikke forhånds reserveres pladser og mad m.m. Der vil være ‘Summervibes’ og hyggemusik i haven inden koncerten - Live eller fra pladespilleren alt afhængigt af koncerttype.

Showet starter kl. 19.30 og afvikles med pause. Området lukker kl. 22.00 - derefter åbnes der op i salen til hyggeafterparty.

Haven er ikke overdækket, så kig på vejrudsigten og tag gerne tæpper eller en varm trøje med. Der vil være parkerings muligheder som vi henviser til ved ankomst. Men tag cyklen og få en lidt hyggeligere aften.

Arrangør: Brundby Hotel