Dorthe Gerlach og Pernille Rosendahl i haven

Dorthe Gerlach og Pernille Rosendahl i haven

Brundby Hotel - Haven / Samsø / 27. jul. 2024 / 19:30

Dorthe Gerlach og Pernille Rosendahl, holder vi meget af på Rockhotellet. Der er en lang historie med hotellet og de to artister, som gæstede den lille scene i salen første gang inden de for alvor slog igennem. Meget er sket siden og nu står de her igen, for første gang sammen på hotellet.        

To af landets største stemmer gennem to årtier, binder sløjfe på et ganske særligt søsterbånd i dansk musik. Det sker, når Dorthe Gerlach og Pernille Rosendahl stikker af sammen og tager en tur til Samsø. Det bliver med en akustisk koncert i haven bag det lille røde hotel.

Lidt information om koncerterne i haven.
Til dette arrangement rykker vi ud i haven, bag hotellet. Vi har lavet et hyggeligt og farverigt koncertområde med plads til siddende og stående publikum. Haven åbner fra kl. 17.00 med festlig bar med gode drikke, snacks, grill, madboder, spiseområder, pallemøbler, boder m.m. Der kan ikke forhånds reserveres pladser og mad m.m. Der vil være ‘Summervibes’ og hyggemusik i haven inden koncerten - Live eller fra pladespilleren alt afhængigt af koncerttype.

Koncerten starter kl. 19.30 - afvikles med pause.

Koncertområdet lukker kl. 22.00 - derefter åbnes der op i salen til hyggeafterparty.
Haven er ikke overdækket, så kig på vejrudsigten og tag gerne tæpper eller en varm trøje med.

Der vil være parkerings muligheder som vi henviser til ved ankomst.
Men tag cyklen og få en lidt hyggeligere aften.

Børn under 12 år er gratis ifølge voksen.
Vi glæder os SÅ meget og håber du vil med os til koncert i haven.
 

De brød begge igennem i 00’erne. Den ene i front for et af de mest farverige og markante rockbands, Swan Lee, mens den anden tryllebandt danskerne med anmelderrost country-pop med duoen Hush. På mange måder er de to vidt forskellige kvinder og alligevel hugget ud af den samme sten. Og nærmest simultant debuterede Gerlach og Rosendahl også med egne sange, da de i midten af 10’erne udgav hver sit stærke soloalbum.

Både Gerlach og Rosendahl har medvirket med stor succes i musikprogrammet, Toppen af Poppen, mens de for alvor fandt hinanden på tour med Danmarks Underholdningsorkester. Det er da også med en vis respekt og et blødt hjerte for hinandens musikalitet og stemmer, de begiver sig ud på nye eventyr.

”Jeg har altid haft enorm respekt for Pernilles ukuelige drive og idérighed. Og altid elsket hendes stemme – selv da hun hapsede prisen som ”Årets Danske Sangerinde” for snuden af mig ved Danish Music Awards i tidernes morgen. Men jeg ser tilbage og smiler. For nu står vi her, så mange år senere, klar til at omfavne hinandens univers. Det glæder jeg mig til, for der sker nemlig noget fedt, når vi damer har hinandens ryg, og jeg er pavestolt over, at skulle synge sammen med Pernille,” fortæller Dorthe Gerlach.

Der er med andre ord lagt op til ganske særlige sensommeraftener i søsterbåndets ånd, i selskab med Gerlach & Rosendahl, hvor historier skal fortælles, egne sange skal fortolkes som aldrig før og nye musikalske stier betrædes.

Arrangør: Brundby Hotel

FÅ BILLETTER