Rock Under Broen 2024

Rock Under Broen 2024

Pladsen under Lillebæltsbroen / Middelfart / Fredag d. 7 juni - lørdag d. 8 juni 2024

Rock Under Broen præsenterer store navne til 2024


VIP BILLETTER til Rock Under Broen - Klik her

Den 34. udgave af Rock Under Broen byder på navne, som favner bredt og ligger på toppen af de danske hitlister

Der er lagt op til en fest for både det yngre og det ældre publikum, når der fredag den 7. juni og lørdag den 8. juni 2024 igen er Rock Under Broen i Middelfart.

Programmet til den 34. udgave af festivalen byder på navne, der favner bredt og byder på den ene hitmager efter den anden med kunstnere som Lukas Graham, Suspekt, Rasmus Seebach, Medina, Gilli, Benjamin Hav & Familien, D-A-D, Andreas Odbjerg, Magtens Korridorer, Tina Dickow, Infernal, KrebsFalch samtx Sanne Salomonsen & The Antonelli Orchestra.

“Med de navne er publikum sikre på at få to vanvittigt gode dage under broen med de bedste musikoplevelser, som den danske musikscene har at byde på lige nu,” siger Peter Zederkof, der er musikansvarlig.

Han fremhæver blandt andet den danske hiphopstjerne Gilli, som gang på gang overlegent har indtaget topplaceringen på streamingtjenesters opgørelse over de mest lyttede kunstnere i

Danmark. Også Lukas Graham skiller sig ud, fordi han i 2024 kun spiller ganske få koncerter i Danmark.

“Derfor er vi naturligvis stolte over, at vi, som nogle af de eneste, kan præsentere ham for publikummet under broen 2024,” siger Peter Zederkof.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på pladsen i 2024!

Info:
Festivalen er kontantløs. 
Kørestolsbruger skal blot bestille ønskede billet. Ønskes ledsager, bedes i venligst henvende jer her med ønske om ledsager og evt. sagsnummer fra billetten.

Arrangør: Foreningen RUB