Tina Dickow & Helgi Jónsson - Alene på Scenen

Tina Dickow & Helgi Jónsson - Alene på Scenen

Operaen / København / 15. mar. 2025 / 20:00

Tina Dickow og Helgi Jonsson vender tilbage

Efter stor succes med koncerter i intet mindre end otte europæiske hovedstæder, vender TinaDickow og Helgi Jonsson tilbage til dansk jord og inviterer indenfor til tre duo-koncerter.        

Da de to i marts stod alene på Det Kongelige Teaters Gamle Scene, kvitterede Gaffa med fem stjerner og kommentaren;

Jonssons og Dickows underfundigt tankevækkende og selvironisk humoristiske historier om deres svære kærlighed, skabte modvægten til de melankolske og dybsindige sange”

 

Denne gang får også Aarhus og Aalborg besøg af duo’en.

 

Dickow og Jonsson to har arbejdet så tæt sammen, som det kan lade sig gøre, siden de blev kolleger i 2008 og sidenhen også blev et par og har skabt sig et fælles liv på Island. 

Fra et studie i hjemmet i udkanten af Reykjavik har de sammen skrevet og indspillet fem af Dickows albums og to af Jonssons, og også nogle af Dickows største hits som 'Someone You Love', 'You Wanna Teach Me To Dance', 'Fancy' og 'Welcome Back Colour' har de skrevet sammen. 

De to har spillet hundredvis af koncerter i ind- og udland i alle tænkelige konstellationer, og som musikere i hinandens bands, og nu spiller de altså enkelte duo-koncerter i fælles navn. 

Koncerter, hvor de byder publikum indenfor til et intimt og personligt indblik i, hvad det er, de gør og kan sammen, samtidig med, at de gennem de sange, man kender, vil fortælle historien om, hvordan de mødtes, og hvordan en forfærdelig start blev til en happy ending. 

Koncerten er mere teatralsk end normalt, fordi vi virkelig gerne vil fortælle en historie hér. Både gennem sangene, men også med en hel del snak. Der er så meget at fortælle; om musikken og om den rolle, den spiller i vores historie og vores liv. Det føles kæmpestort at dele en anderledes koncert med publikum, som helt klart kommer tættere på, end de plejer!” 

Arrangør: United Stage

FÅ BILLETTER